Behandelingen

Op deze pagina staat een overzicht van onze behandelingen en beschikbare tijden.
En leggen we uit hoe je een afspraak online kan plannen.
Doordat we vaak niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen of meteen mails te beantwoorden, willen we graag dat je je afspraken zelf online maakt.
Dit gaat makkelijk en snel op een moment dat jou het beste uitkomt.
Je ontvangt van ons een bevestiging en een herinnering aan je afspraak per mail.
Bij het invullen van je gegevens op onze website of mail, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Als extraatje kan je na het maken van je afspraak ervoor kiezen om een leuke kortingscode te ontvangen, dit om je te bedanken voor het online plannen, deze kan je inwisselen bij een van de aangesloten winkels.
Wil je een gemaakte afspraak annuleren of verzetten, dient dit minimaal 24 uur van te voren te gebeuren, anders brengen we de helft van de behandelingskosten in rekening.

Je kan eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt door op de "Maak afspraak" knop te klikken, wanneer je op een tijdstip klikt en niet meteen doorgaat met plannen, zal het systeem de gekozen tijd 15 minuten blokkeren, daarna word de tijd weer vrijgegeven en kun je verder gaan met plannen.
Wanneer je vanuit hetzelfde apparaat weer een afspraak maakt, kan je een vinkje plaatsen bij "onthoud mijn gegevens'.
De volgende keer bij het plannen zal het systeem alle gegevens al voor je invullen.
Bij het correct ingeven van je mailadres krijg je van ons een bevestiging via mail, ook krijg je van ons 24 uur voor je afspraak nog een herinnering.

Wij vragen je tijdig een afspraak te plannen en ook op een tijdstip waarvan je zeker weet dat je kan komen, zodat het voor andere klanten ook mogelijk is een afspraak in te plannen.
Controleer regelmatig je SPAM box, het kan zijn dat je apparaat zo is ingesteld dat deze daar automatisch de bevestiging en herinnering plaatst. 

Heb je na het lezen van deze pagina nog een vraag?
Neem dan eerst een kijkje op onze FAQ-pagina, voordat je contact met ons opneemt, hierin vind je antwoord op de
Meest Gestelde Vragen.