Nagelstudio 


In onze salon werken wij voornamelijk met de producten van Astonishing Nails.
Graag willen we de kwaliteit van je natuurlijke nagels zo goed mogelijk behouden.  Zo lang wij je eigen nagels kunnen verbeteren, kunnen wij wat voor je betekenen.
Hoe bereiken wij dat?
Door ons aan de Nederlandse normen op het gebied van nagelstyling te houden en bijscholing te blijven volgen. 

Wij willen je erop attent maken dat het niet mogelijk je eigen nagellak mee te nemen, wij lakken in kleur alleen met gellak. En wij geven  geen behandeling wanneer je zwaar beschadigde nagels of kalk- of schimmelnagels hebt. Dit om besmetting naar anderen te voorkomen of het nog meer beschadigen van je nagels.
Wij behandelen je nagels op een cosmetische manier, voor medische zorg, willen we liever dat je eerst naar een huisarts of medisch pedicure gaat.
Zo om teleurstelling te voorkomen, dat een behandeling niet gedaan kan worden. 

Wij bieden de volgende behandelingen voor handen en voeten aan :

Acryl- en gel nagels.
Wij passen acryl toe op de nagels van de handen vanaf 16 jaar, hierbij wordt indien gewenst een verlenging gemaakt en een french manicure aangebracht. Een french manicure op de natuurlijke nagel is ook mogelijk. Informeer naar de verschillende mogelijkheden in kleuren en nail-art . Acryl kan ook toegepast worden op probleemnagels. Wanneer je een nagelbijter bent, is ons advies consequent te komen en de nabehandeling in het begin om de 2 weken te laten doen.
 Acryl op de nagels van de handen houdt ongeveer 3 - 4 weken. Onze minimumleeftijd voor acrylnagels is vanaf 16 jaar. Dit omdat de nagels van jongeren nog niet volledig volgroeid of sterk genoeg ontwikkeld zijn, waardoor de eigen nagel beschadigd raakt, in sommige vallen blijvende schade.

Wij passen gel toe op de teennagels van de voeten. Omdat gel flexibeler is dan acryl. Hierbij worden de teennagels zo kort mogelijk gemaakt en wordt er een french manicure aangebracht. Gel op teennagels houdt 6-7 weken. 

Astonishing gellak
Deze gellak wordt aangebracht als een nagellak en word hierbij uitgehard in een Led-lamp, voor een mooi resultaat die 3 - 4 weken aanhoudt. Geen gedoe meer met nagels lakken waarbij de nagels niet voldoende droog zijn of er na een paar dagen niet meer mooi uitzien. De gellak heeft een verstevigende werking en kan zowel op de natuurlijke nagels als op acryl- of gel nagels toegepast worden. Ook is het nu mogelijk om een nail- art design aan te laten brengen op de basis-gellak van Astonishing Nails. Onze minimumleeftijd voor gellak is vanaf 16 jaar, doordat de nagels van jongeren niet volledig ontwikkeld zijn, kan de gellak na 3 dagen al loslaten, wij geven geen garantie op een goed blijvend resultaat.

Gellak of acrylnagels verwijderen
Liever geen gellak  of acrylnagels meer, en ben je vaste klant van ons, dan verwijderen wij graag de gellak of acryl voor je, zodat je eigen nagels zo goed mogelijk in stand gehouden worden en je met mooi gepolijste en verzorgde nagels de deur uit gaat.

Spa-manicure of –pedicure
Je kunt in onze salon terecht voor een eenvoudige (mini) manicure- of pedicure behandeling. Hierbij worden je nagelriemen verzorgd, uw nagels in model gebracht, je nagels gepolijst met een buffer en amandelolie en als laatste wordt een blanke lak aangebracht.
( Houdt 5-6 weken)

Heb je na het lezen van deze pagina nog een vraag?
Neem dan eerst een kijkje op onze FAQ-pagina, voordat je contact met ons opneemt, hierin vind je antwoord op de Meest Gestelde Vragen.