Nagelstudio 


In onze salon werken wij voornamelijk met de producten van Astonishing Nails.
Graag willen we de kwaliteit van je natuurlijke nagels zo goed mogelijk behouden.  Zo lang wij je eigen nagels kunnen verbeteren, kunnen wij wat voor je betekenen.
Hoe bereiken wij dat?
Door ons aan de Nederlandse normen op het gebied van nagelstyling te houden en bijscholing te blijven volgen. 
De minimumleeftijd in onze nagelstudio is 16 jaar.

Wij willen je erop attent maken dat het niet mogelijk is je eigen nagellak mee te nemen, wij lakken in kleur alleen met gellak. En helaas wij geven  geen behandeling wanneer je zwaar beschadigde nagels of kalk- of schimmelnagels hebt.
Wij behandelen je nagels op een cosmetische manier, voor medische zorg, willen we liever dat je eerst naar een huisarts of medisch pedicure gaat.

Wij bieden de volgende behandelingen voor handen en voeten aan :

Acryl- en gel nagels.
Wij passen acryl toe op de nagels van de handen, hierbij wordt indien gewenst een verlenging gemaakt en een french manicure aangebracht. Een french manicure op de natuurlijke nagel is ook mogelijk. Informeer naar de verschillende mogelijkheden in kleuren en nail-art . Acryl kan ook toegepast worden op probleemnagels.
Wanneer je een nagelbijter bent, is ons advies de nabehandeling in het begin elke 2 weken te plannen.
Acryl op de nagels van de handen houdt ongeveer 3 - 4 weken.

Wij passen gel toe op de teennagels van de voeten. Omdat gel flexibeler is dan acryl. Hierbij worden de teennagels zo kort mogelijk gemaakt en wordt er een french manicure aangebracht. Gel op teennagels houdt 6-7 weken. 

Astonishing gellak
Deze gellak wordt aangebracht als een nagellak en word hierbij uitgehard in een Led-lamp, voor een mooi resultaat die 3 - 4 weken aanhoudt. Geen gedoe meer met nagels lakken die er na een paar dagen niet meer mooi uitzien. De gellak heeft een verstevigende werking en kan zowel op de natuurlijke nagels als op acryl- of gel nagels toegepast worden. Ook is het nu mogelijk om een nail- art design aan te laten brengen op de gellak.

Spa-manicure of –pedicure
Je kunt in onze salon terecht voor een eenvoudige (mini) manicure- of pedicure behandeling. Hierbij worden je nagelriemen verzorgd, uw nagels in model gebracht, je nagels gepolijst met een buffer en amandelolie en als laatste wordt een blanke lak aangebracht.
( Houdt 5-6 weken)

Gellak of acrylnagels verwijderen
Liever geen gellak  of acrylnagels meer, en ben je vaste klant van ons, dan verwijderen wij graag de gellak of acryl voor je.

Heb je na het lezen van deze pagina nog een vraag?
Neem dan eerst een kijkje op onze FAQ-pagina, voordat je contact met ons opneemt, hierin vind je antwoord op de Meest Gestelde Vragen.